» آموزش و پژوهش » پژوهش و تحقیقات » پرخوری چگونه منجر به دیابت می شود؟ مقاومت به انسولین عامل اصلی بروز دیابت مرتبط با چاقی نیست!
پرخوری
پژوهش و تحقیقات - آخرین اخبار دیابت

پرخوری چگونه منجر به دیابت می شود؟ مقاومت به انسولین عامل اصلی بروز دیابت مرتبط با چاقی نیست!

۱۴۰۳-۰۹-۱۴ 40

به گزارش دیاپرس، تحقیقات جدید نشان می‌دهد که پرخوری (به ویژه رژیم غذایی پرچرب) ممکن است سیگنال‌های مغزی را تحریک کند که باعث افزایش انتقال‌دهنده‌های عصبی (پیام‌رسان‌های شیمیایی) در سراسر بدن می‌شود که منجر به مقاومت به انسولین می‌شود. این مقاومت به انسولین به عنوان یکی از دلایل اصلی دیابت، زمانی رخ می‌دهد که انسولین در کنترل سطح قند خون (اغلب به دلیل تجزیه اسیدهای چرب در کبد) ناتوان می شود.

این مطالعه که بر روی موش‌ها انجام شد، نشان می‌دهد که انتقال‌دهنده‌های عصبی در کبد و سایر بافت‌ها، آزادسازی چربی را تسریع می‌کنند و خطر ابتلا به دیابت و بیماری‌های کبدی را افزایش می‌دهند. جالب اینجاست که دانشمندان قبلاً معتقد بودند که نقص عملکرد انسولین به تنهایی مقصر این بیماری است، اما این تحقیق نشان می دهد که انتقال دهنده های عصبی نیز نقش مهمی ایفا می کنند.

این یافته‌ها می‌تواند رویکرد درمان دیابت را تغییر دهد، و پتانسیل داروهایی را که این انتقال‌دهنده‌های عصبی را هدف قرار می‌دهند، به ویژه در خارج از مغز، برجسته می‌کند. در حالی که مطالعات بیشتری در مورد انسان مورد نیاز است، این کشف دیدگاه جدیدی در مورد ارتباط بین رژیم غذایی، سیگنال های مغزی و دیابت ارائه می دهد.

با توجه به چاقی که نزدیک به 890 میلیون نفر در سراسر جهان را تحت تاثیر قرار داده است، این تحقیق می تواند راه را برای درمان هایی با هدف بافت های خاص برای کاهش خطر دیابت مرتبط با رژیم های غذایی پرچرب هموار کند. /nature

به این نوشته امتیاز بدهید!

هادی نوروزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − چهار =

  • ×