۲۵ درصد جمعیت کشور چاقی یا اضافه وزن دارند/ افزایش نگران کننده کودکان دارای اضافه وزن
فلوشیب جراحی چاقی گفت: جراحی چاقی، برای زیبایی نیست بلکه درمان دیابت، فشارخون بالا و رفلاکس معده در مبتلایان به افراد چاق است.
به گزارش دیاپرس به نقل از ایرنا، شهریار عزیزی در نشست چالش و باید و نبایدهای جراحی چاقی افزود: تغذیه مردم به سمت مصرف غذاهای آماده در جامعه و بی تحرکی افزایش یافته است. در حالیکه چاقی آسیب زیادی به سیستم ایمنی بدن وارد میکند و پیشگیری مهمترین اصل است.
وی اظهارداشت: ۸۰ درصد فشارخون بالا و ۷۰ درصد نازایی در مبتلایان به چاقی بعد از انجام جراحی قابل درمان بوده و در واقع با عمل جراحی ۸۰ درصد اضافه وزن کاهش می یابد.
مستانه تابش متخصص تغذیه نیز در این نشست گفت: بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت حدود ۳۲۰ میلیون کودک در دنیا دچار اضافه وزن و ۱۶۰ میلیون کودک نیز چاق هستند و بیماری کرونا به شدت روی افزایش چاقی اثر گذاشته است.
وی ادامه داد: در ایران نیز حدود ۱۸ درصد کودکان دارای اضافه وزن و ۱۰ درصد چاق هستند و بطور کلی ۵۶ درصد جمعیت کشور دچار درجاتی از چاقی هستند. دسترسی زیاد به تلفن همراه، مصرف غذاهای آماده و کم تحرکی در دوران همه گیری کرونا باعث افزایش چاقی در جامعه به خصوص کودکان شده است و حجم مصرف فست فودها را افزایش داده است./ ایرنا