» آخرین اخبار دیابت » سبک زندگی » سالمندی سالم » حفظ روابط اجتماعی، راه کنترل افسردگی در سالمندان/ بهترین روابط کدام است؟
افسردگی در سالمندی
سالمندی سالم - سلامت روان

حفظ روابط اجتماعی، راه کنترل افسردگی در سالمندان/ بهترین روابط کدام است؟

۱۴۰۳-۰۷-۱۵ 40

به گزارش دیاپرس، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: اختلالات خلقی، اضطراب و زوال عقل را از شایع‌ترین مشکلات دوران سالمندی است و سالمندی دوره جدا و منفک شده‌ای از سایر مراحل زندگی نیست بلکه مرحله مهمی از رشد است که به سایر مراحل زندگی انسان پیوند زده شده است.

دکتر سمیه معتضدیان افزود: این اختلالات در دوران سالمندی شایع است، فرد تغییر نقش‌هایی را تجربه می‌کند و به واسطه این تغییرات دچار انزوا یا افسردگی می‌شود.

معتضدیان به بیان علائم افسردگی در سالمندی پرداخت و گفت: احساس طولانی مدت غم و اندوه، ناامیدی و درماندگی یا اضطراب، بی قراری و تحریک پذیری، گریه بدون دلیل مشخص، از دست دادن علاقه به فعالیت‌های گذشته، احساس خستگی بدون انجام فعالیت بدنی، اجتناب از حضور در جمع، کاهش فعالیت و یا صحبت کردن، مشکل در تمرکز و تصمیم گیری، کاهش و یا افزایش اشتها و تفکر مرگ و خودکشی از بارزترین نشانه‌های بروز افسردگی در سالمندان است.

عضو هیئت علمی دانشگاه به راه‌های پیشگیری از ابتلا به افسردگی در دوران سالمندی اشاره کرد و ادامه داد: از بهترین و موثرترین روش‌های پیشگیری از افسردگی در سالمندان حضور در اجتماع و روابط خانوادگی است. / دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

به این نوشته امتیاز بدهید!

پردیس زارع پور

پردیس زارع پور

دانشجوی کارشناسی ارشد اپیدمیولوژی تهران، دستیار پژوهشی مرکز تحقیقات استئوپروز و مرکز تحقیقات غیرواگیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × یک =

  • ×