» آخرین اخبار دیابت » برخی مطالعات اثر کم خوابی بر تخریب حافظه را نشان میدهد!
کم خوابی کمبود خواب اختلالات حافظه
آخرین اخبار دیابت - آموزش کادر پزشکی - پژوهش و تحقیقات - سبک زندگی

برخی مطالعات اثر کم خوابی بر تخریب حافظه را نشان میدهد!

1402-10-25 40

مردم در ارزیابی خواب خود خیلی خوب نیستند، اما می‌توانند احساس خود را در طول روز ارزیابی کنند. اگر معمولاً در طول روز احساس خوبی دارید، احتمالاً خواب کافی دارید. یک فرد به طور متوسط حدود 7.25 ساعت نیاز دارد، اما این یک میانگین است و برخی ممکن است نیاز بیشتری یا کمتری داشته باشند. تقریبا اکثر افراد در طول شب از خواب بیدار می‌شوند اما آن را به یاد نمی‌آورند و اختلالی در کیفیت خواب آن‌ها ایجاد نمی‌کند. اما در بعضی موارد، خواب افراد منقطع است؛ به گونه‌ای که درطول خواب خود، چندین بار بیدار شده و هوشیار می‌شوند.

به گزارش دیاپرس، در تحقیقات اخیر، افرادی که در دهه‌های 30 و 40 سالگی با مشکلات خواب روبرو شده‌اند، ممکن است در آینده با مشکلات حافظه و شناختی بیشتری روبرو شوند. در بررسی این ارتباط، محققان 526 نفر با میانگین سنی 40 سال را برای مدت 11 سال پیگیری کردند و ارتباطاتی را بین الگوهای خواب، وضعیت حافظه و تفکر شرکت‌کنندگان بررسی نمودند.

نتایج نشان داد که الگوهای خواب نامناسب و تکه‌تکه شدن خواب می‌تواند با تغییرات قابل اندازه‌گیری در عملکرد شناختی در آینده مرتبط باشد. افرادی که بیشترین مشکلات در الگوهای خواب خود داشتند، بیشترین میزان مشکلات حافظه و تفکر را 10 سال بعد از پایان مطالعه نشان دادند. همچنین ارتباط بین پراکندگی خواب و عملکرد شناختی بر اساس نژاد یا جنس تفاوتی نداشت.

به طور کلی، کیفیت و الگوهای خواب می‌تواند در تعیین عملکرد شناختی در آینده نقش مهمی ایفا کند. این نتایج می‌تواند به ما کمک کند تا بیشتر درک کنیم که چگونه خواب نامناسب ممکن است تأثیراتی در زمینه حافظه و تفکر داشته باشد./ مجله Neurology

به این نوشته امتیاز بدهید!

پردیس زارع پور

پردیس زارع پور

دانشجوی کارشناسی ارشد اپیدمیولوژی تهران/ دستیار پژوهشی مرکز تحقیقات استئوپروز/ دستیار پژوهشی مرکز تحقیقات غیرواگیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 1 =

  • ×