» آخرین اخبار دیابت » بازی، عامل اصلی تاخیر در خواب کودکان/ از ملاتونین مصنوعی استفاده نکنید!
بی خوابی کودکان
آخرین اخبار دیابت - سبک زندگی

بازی، عامل اصلی تاخیر در خواب کودکان/ از ملاتونین مصنوعی استفاده نکنید!

1403-04-03 40

ایجاد یک برنامه منظم قبل از خواب بسیار مهم است. وقتی کودکان به اندازه کافی استراحت نمی‌کنند، می‌تواند بر رشد فیزیکی، تنظیم عاطفی و رفتار آن‌ها تاثیر بگذارد.

به گزارش دیاپرس، بر اساس نظرسنجی ملی که شامل پاسخ 781 والدین کودکان یک تا شش ساله است، تقریباً از هر پنج والدین، یک نفر می‌گوید به بچه‌هایشان برای کمک به خواب، قرص یا کپسول ملاتونین می‌دهند؛ در حالی که یک سوم آن‌ها تا زمانی که کودکشان کاملاً چرت بزند، در اتاق می‌مانند. لازم به ذکر است که ملاتونین هورمونی است که به صورت طبیعی در بدن ترشح می‌شود.

والدین دلایل مشترکی را پشت سر مشکلات پیش از خواب دارند و تقریباً یک چهارم آن‌ها می‌گویند که خواب فرزندشان اغلب یا گه‌گاه به دلیل نگرانی یا مضطرب بودن به تعویق می‌افتد. نزدیک به دو سوم والدین می‌گویند که بیدار ماندن کودکان برای بازی، عامل اصلی تاخیر در خواب است.

راهکارهای ارائه‌شده جهت بهبود خواب:

ایجاد روال خواب منظم: داشتن یک روال ثابت برای خواب می‌تواند به کودکان کمک کند که راحت‌تر بخوابند و احساس امنیت کنند.

محیط مناسب برای خواب: اتاق خواب کودک باید ساکت و آرام باشد. استفاده از چراغ خواب یا موسیقی آرام نیز می‌تواند مفید باشد، اما نباید نور مستقیم به صورت کودک بتابد.

محدود کردن استفاده از ملاتونین: والدین باید قبل از استفاده از ملاتونین با پزشک مشورت کنند و از مصرف سرخود آن به شدت بپرهیزند.

دور کردن وسایل الکترونیکی مانند تبلت یا تلویزیون از اتاق خواب: زیرا نور آبی ساطع شده توسط بسیاری از این صفحه نمایش‌ها در تولید طبیعی ملاتونین اختلال ایجاد می‌کند. / Science Daily

به این نوشته امتیاز بدهید!

پردیس زارع پور

پردیس زارع پور

دانشجوی کارشناسی ارشد اپیدمیولوژی تهران/ دستیار پژوهشی مرکز تحقیقات استئوپروز/ دستیار پژوهشی مرکز تحقیقات غیرواگیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + نوزده =

  • ×