» آخرین اخبار دیابت » سبک زندگی » برای دیابت نوع 2، تمرکز بر زمان خوردن، نه اینکه چه چیزی می خورید، می تواند به کنترل قند خون کمک کند
دیابت و رژیم غذایی
سبک زندگی - تغذیه سالم - خودمراقبتی

برای دیابت نوع 2، تمرکز بر زمان خوردن، نه اینکه چه چیزی می خورید، می تواند به کنترل قند خون کمک کند

1403-08-13 10

 

رژیم غذایی روش مهمی است که افراد مبتلا به دیابت نوع 2 در کنار ورزش و دارو، به وسیله ی آن قند خون خود را مدیریت می کنند. اما در حالی که می دانیم توصیه های غذایی فردی و حرفه ای قند خون را بهبود می بخشد، اما رعایت رژیم غذایی می تواند پیچیده و همیشه در دسترس نباشد.

مطالعه جدیدی به تأثیر محدودیت زمانی غذا خوردن و تمرکز بر زمان غذا خوردن، به جای چه مقدار غذا خوردن را بر سطح گلوکز خون می پردازد.

یکی از مزایای خوب این توصیح این است که؛ ساده و دست یافتنی بوده و به راحتی می‌توان به آن پایبند بود و افراد را برای ایجاد تغییرات مثبت دیگر تشویق میکند..

غذا خوردن با محدودیت زمانی چیست؟

غذا خوردن با زمان محدود، که به عنوان رژیم غذایی 16:8 نیز شناخته می شود، در حدود سال 2015 برای کاهش وزن رایج شد. از آن زمان مطالعات نشان داده است که این روش برای افراد مبتلا به دیابت نوع دو نیز راهی موثر برای مدیریت گلوکز خون است.

 

غذا خوردن با زمان محدود شامل محدود کردن زمان غذا خوردن در هر روز، به جای تمرکز بر آنچه می خورید است. در ساعات روشنایی روز، مثلاً بین ساعت 11 صبح تا 7 بعد از ظهر، میتوانید طبق یک رژیم درست غذا بخورید، و سپس برای ساعات باقی مانده روزه می گیرید. این گاهی اوقات می تواند به طور طبیعی منجر به کم خوردن شود.

 

استراحت دادن به بدن از هضم مداوم غذا به این روش به هماهنگ شدن غذا با ریتم های طبیعی شبانه روزی کمک می کند. این می تواند به تنظیم متابولیسم و ​​بهبود سلامت کلی کمک کند.

 

برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2، ممکن است مزایای خاصی داشته باشد. آنها اغلب بالاترین میزان گلوکز خون خود را در صبح دارند. به تعویق انداختن صبحانه تا نیمه صبح به این معنی است که برای کمک به کاهش سطح گلوکز و آماده سازی بدن برای اولین وعده غذایی، زمانی برای فعالیت بدنی وجود دارد.

 

مطالعه اولیه این روش در سال 2018 انجام شده که، دریافتند که شرکت‌کنندگان مبتلا به دیابت به‌راحتی می‌توانند این الگوی غذایی را طی چهار هفته، به‌طور متوسط ​​پنج روز در هفته، رعایت کنند.

مهمتر از همه، آنها همچنین بهبودهایی در گلوکز خون داشتند و زمان کمتری را در سطوح بالا سپری کردند. تحقیقات قبلی ما نشان می‌دهد که کاهش زمان بین وعده‌های غذایی ممکن است در چگونگی توانایی هورمون انسولین در کاهش غلظت گلوکز نقش داشته باشد/مدیکال ایکس پرس

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم فرهادپور

مریم فرهادپور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × یک =

  • ×