آیا ماست می تواند به پیشگیری از دیابت کمک کند؟
سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) اخیراً اعلام کرده است که مصرف منظم ماست می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد. طبق گفته این سازمان، آنها با این ادعا که خوردن دو فنجان (یا سه وعده) ماست در هفته ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد، مخالفت نخواهند کرد. با این حال، آنها تأکید می کنند که شواهد هنوز محدود است، بنابراین درک زمینه این ادعا ضروری است.
به گزارش دیاپرس، آنها همچنین به مطالعاتی اشاره کردند که نشان دهنده ارتباط بین مصرف منظم ماست و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 و بیماری های مرتبط است. توجه به این نکته مهم است که همه ماست ها یکسان ساخته نمی شوند. در حالی که برخی از گزینههای کمچرب یا شیرین نشده میتوانند منابع سالم پروتئین، ویتامین D و کلسیم باشند، ماستهای طعمدار اغلب حاوی سطوح بالایی از قندهای اضافه هستند. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC) توصیه می کند که مصرف این گونه های شیرین را محدود کنید، زیرا تحقیقات مصرف بالای قند را با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط می داند.
ماست جزء اصلی رژیم های غذایی مانند رژیم مدیترانه ای است که با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 نیز مرتبط است. مطالعات نشان داده است که پیروی از این رژیم غذایی که شامل ماست به همراه محصولات تازه، غلات کامل، روغن زیتون و ماهی است، می تواند اثرات مثبتی بر سلامتی داشته باشد. در حالی که ماست به تنهایی نمی تواند از دیابت جلوگیری کند، اما می تواند بخشی سالم از یک رژیم غذایی متعادل باشد که شامل سایر غذاهای غنی از مواد مغذی است. همیشه به یاد داشته باشید که برای مشاوره شخصی در مورد مدیریت دیابت و رژیم غذایی خود با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود مشورت کنید. /سازمان غذا و دارو