نگاه بیش از حد به نمایشگرها در دهه 20 زندگی، خطر حمله قلبی را افزایش می دهد
به گزارش دیاپرس، یک مطالعه جدید هشدار می دهد که نگاه زیاد به نمایشگرها (مانند تلفن، کامپیوتر و تلویزیون) در دهه 20 سالگی می تواند به خطر حمله قلبی و بیماری قلبی را در آینده افزایش دهد. محققان بیش از 4000 بزرگسال جوان را به مدت بیش از 30 سال پیگیری کردند و دریافتند که در سن 23 سالگی به ازای هر ساعت اضافی تماشای صفحه نمایش در روز خطر ابتلا به بیماری قلبی 26 درصد و خطر حملات قلبی و سکته 16 درصد افزایش می یابد.
دکتر جیسون ناگاتا، نویسنده اصلی این مطالعه و دانشیار دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو، بر اهمیت ایجاد عادات سالم در اوایل زندگی تاکید کرد. او خاطرنشان کرد که زمان بیش از حد نگاه به صفحه نمایش می تواند فعالیت های ضروری مانند خواب و فعالیت بدنی را که برای حفظ سلامت قلب حیاتی هستند تغییر کند.
این مطالعه همچنین نشان داد که این خطرات تا میانسالی ادامه مییابد، به طوری که هر یک ساعت اضافی از نگاه به نمایشگر روزانه احتمال ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را تا 55 درصد و سکته مغزی را تا 58 درصد افزایش میدهد. این یافتهها بر تأثیر ماندگار عادتهای صفحه نمایش در اوایل بزرگسالی بر سلامت طولانیمدت قلب تأکید میکند.
این تحقیق نیاز مبرم به ترویج استفاده سالم از صفحه نمایش را در میان جوانان برای جلوگیری از بیماری های قلبی جدی در آینده نشان می دهد. /medicinenet