» آخرین اخبار دیابت » کافئین چه تاثیری بر میزان بروز بیماری قلبی و دیابت نوع 2 دارد؟
کافئین
آخرین اخبار دیابت - آموزش و پژوهش - اعتیاد و سلامت - بیماری های غیرواگیر

کافئین چه تاثیری بر میزان بروز بیماری قلبی و دیابت نوع 2 دارد؟

۱۴۰۳-۰۷-۲۴ 70

به گزارش دیاپرس، یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که مصرف متعادل قهوه و کافئین به‌طور منظم می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های دیابت نوع ۲، بیماری‌های عروق کرونر قلب و سکته کمک کند. مطابق با نتایج این پژوهش، افرادی که روزانه ۳ فنجان قهوه یا ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلی‌گرم کافئین مصرف می‌کردند، به میزان ۴۰ تا ۴۸ درصد، کمتر دچار این بیماری‌ها شدند.

این مطالعه‌ داده‌های بیش از ۳۶۰ هزار نفر را از بانک اطلاعاتی سلامت انگلستان مورد بررسی قرار داده است. این افراد اطلاعاتی دقیق در مورد مصرف کافئین خود ارائه کرده‌اند و نتایج نشان داده است که مصرف متعادل قهوه با کاهش چشمگیر خطر بیماری‌های قلبی و متابولیک مرتبط است.

مصرف بیش از حد کافئین نیر ممکن است عوارضی مانند افزایش فشار خون، تحریک دستگاه عصبی، و مشکلات خواب ایجاد کند. همچنین، برخی افراد ممکن است با افزایش سطح قند خون پس از مصرف کافئین مواجه شوند.

در نهایت، قهوه بدون شکر و خامه یکی از بهترین منابع کافئین است و می‌تواند به‌طور متعادل به حفظ سلامت قلب و متابولیسم کمک کند، اما مصرف کافئین از منابع دیگر مانند نوشیدنی‌های انرژی‌زا و شکلات ممکن است به دلیل میزان بالای شکر، این مزایا را کاهش دهد. / Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism

به این نوشته امتیاز بدهید!

پردیس زارع پور

پردیس زارع پور

دانشجوی کارشناسی ارشد اپیدمیولوژی تهران، دستیار پژوهشی مرکز تحقیقات استئوپروز و مرکز تحقیقات غیرواگیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 5 =

  • ×