کبد، از ارگان های حیاتی بدن که کمتر آن را میشناسیم/ کبد چرب یعنی چه؟
دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: کبد ارگانی است که فعالیتهای حیاتی متنوعی را در بدن ما انجام میدهد. لذا سلامت کبد با سلامت کلی بدن ما به شدت گره خورده است. برخی از عوامل هستند که سلامتی این عضو مهم را با مخاطره مواجه میکنند. کبد چرب، بیماریای است که این روزها شیوع بیشتری پیدا کرده است.
به گزارش دیاپرس به نقل از خبر آنلاین، دکتر محمد هاشمی، از عوامل ایجاد کبد چرب نام برد و بیان کرد: داشتن رژیمهای پرچرب، مصرف نوشابهها، نخوردن میوهجات، عدم مصرف آب به میزان کافی، نداشتن تحرک، مصرف الکل، استرسهای زیاد، اضافه وزن و چاقی و برخی عوامل دیگر هستند.
وی افزود: برای بهبود کبد چرب، در گام نخست باید میزان و شدت این ناراحتی تشخیص داده شود و در گام بعدی با اصلاح شیوه زندگی، یعنی داشتن تغذیه درست و فعالیت بدنی مناسب، بایستی نسبت به درمان کبد چرب اقدام کرد.
دکتر هاشمی در پایان اشاره کرد: مصرف برخی از مکملها میتواند در این زمنیه موثر باشد اما مطالعات هنوز ثابت نکرده است که مصرف آنها اثر معناداری در بهبود کبد چرب دارد ولی هرگز فرد از اصلاح شیوه زندگی برای رهایی از کبد چرب معاف نیست./ خبر آنلاین