» آموزش و پژوهش » پژوهش و تحقیقات » شواهد جدید از اثر رژیم های غذایی روزه داری بر کند کردن پیری و ابتلا به دیابت
روزه داری و دیابت
پژوهش و تحقیقات - آخرین اخبار دیابت

شواهد جدید از اثر رژیم های غذایی روزه داری بر کند کردن پیری و ابتلا به دیابت

۱۴۰۲-۱۲-۰۵ 70

یک مطالعه جدید که در  مجله وزین Nature Communications منتشر شده است، یافته‌های امیدوارکننده‌ای را در مورد اثرات رژیم‌های غذایی روزه داری در بزرگسالان، به‌ویژه آنهایی که نشانگرهای پیش دیابت دارند، نشان می‌دهد. محققان دریافتند که رژیم‌های غذایی روزه داری با کاهش نشانگرهای پیش دیابت، کاهش چربی کبد و نسبت بالای لنفوئید به میلوئید که نشانگر پیری سیستم ایمنی می باشد مرتبط است.

به گزارش دیاپرس، نتایج این کارآزمایی نشان داد که پس از سه دوره رژیم های روزه داری، شرکت کنندگان کاهش متوسط ​​سن بیولوژیکی 2.5 سال، همراه با کاهش عوامل خطر بیماری های مرتبط با سن را نشان دادند.

این مزایا در افرادی با مشکلات سلامتی موجود، مانند بیماری کبد چرب غیر الکلی و چاقی، آشکارتر بود. مشخص شد که چرخه های رژیم های روزه داری باعث کاهش چربی کبد و احشایی می شود که به طور بالقوه به پیشگیری از دیابت و سندرم متابولیک کمک می کند.

در نتیجه، این مطالعه نشان می دهد که رژیم های روزه داری دوره ای می توانند امید به زندگی را افزایش دهند، پیری را کندتر کنند و خطرات مرگ و میر خاص بیماری را کاهش دهند. سه چرخه رژیم های روزه داری سالانه با کاهش سن بیولوژیکی همراه بود و امیدی برای بهبود نتایج سلامتی ارائه می‌کرد. /news-medical.net

به این نوشته امتیاز بدهید!

هادی نوروزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − شش =

  • ×