» آخرین اخبار دیابت » سبک زندگی » آیا فرزندآوری در کاهش ابتلا بانوان به سرطان های پستان و تخمدان تاثیر دارد؟
آیا فرزندآوری در کاهش ابتلا بانوان به سرطان های پستان و تخمدان تاثیر دارد؟
سبک زندگی - بیماری های غیرواگیر - پاسخ به سوالات - سلامت روان

آیا فرزندآوری در کاهش ابتلا بانوان به سرطان های پستان و تخمدان تاثیر دارد؟

1403-09-17 30

به گزارش دیاپرس فرزندآوری سبب کاهش خطر ابتلاء به سرطان پستان (با شیردهی) و کاهش سرطان تخمدان می‌شود و درصورتی که افراد در طول عمر خود سابقه بارداری نداشته‌باشند، بیشتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان تخمدان هستند.

فرزندآوری علاوه بر اینکه تاثیر بسیار زیادی بر روی سلامت جسمانی زنان دارد، دارای آثار روانشناختی مثبت برای والدین هم می باشد. وجود فرزندان به والدین احساس مفید و مؤثر بودن القا می کند و هنگامی که والدین برای فرزندان خود، کارهایی انجام می دهند تا نیازهای آنها برطرف شود؛ احساس قدرت، ارزشمندی و مفید بودن می کنند.

میوم (توده‌های خوش خیم رحم)، شایع ترین علت هیسترکتومی(خارج کردن رحم) در زنان بوده و با فرزندآوری خطر بروز آن کاهش می یابد علاوه بر این اولین بارداری در سنین پایین تر خطر ابتلا به میوم را کاهش می‌دهد و هر چه فواصل بارداری ها بیشتر و تعداد حاملگی ها کمتر باشد، خطری که زنان را تهدید می‌کند بیشتر است.

یکی از مهم‌ترین نگرانی‌های زوجین حاملگی در سن بالا است که البته با افزایش سن تا حدودی عوارض باروری افزایش و احتمال بارورشدن در سن بالای 35 سال نیز کاهش می یابد/ وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

به این نوشته امتیاز بدهید!

زاهده خوش نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × دو =

  • ×