با تشخیص به موقع، تنبلی چشم به حفظ بینایی مطلوب کودکان کمک کنید.
به گزارش دیاپرس تنبلی چشم یکی از اختلالاتی است که می تواند موجب ضعف بینایی شود و در صورت تشخیص زودهنگام در کودکان می توان از عوارض آن پیشگیری کرد. چون بینایی از از جمله حواس مهم در انسان است، باید مراقبتهای لازم برای حفظ و سلامت بینایی از دوران کودکی شروع شود.
شیوع تنبلی چشم در جهان حدود 1 تا 2 درصد است. توصیه میشود غربالگری بینایی در بدو تولد، حدود یک سالگی و سپس در 3 سالگی و هنگام ورود به مدرسه انجام شود چون که بهترین بازه زمانی برای کشف و درمان تنبلی چشم این دوره است و با افزایش سن بهبود بینایی کمتر امکان پذیر است و نمیتوان دید کامل و طبیعی را به دست آورد.
والدین کودکان باید در صورت دیدن علائم غیر عادی در چشم کودک خود مانند نزدیک کردن بیش از حد اجسام به چشم، دنبال نکردن اشیا و افراد، وجود انحراف چشم گاهگاهی یا ثابت، لرزش چشم و یا هر نشانه غیرطبیعی در ظاهر چشم کودک خود، برای بررسی بیشتر به مراکز بینایی سنجی یا چشم پزشکی مراجعه کنند و آسایش و سلامت روان خود و فرزند خود را تامین کنند.
هر بیماری یا مشکل چشمی مثل عیوب انکساری، انحرافات چشمی یا برخی بیماریهای چشم می تواند عامل تنبلی چشم در کودکی شوند و در صورت تشخیص و درمان به موقع می توان از بروز تنبلی چشم جلوگیری کرد/ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی