برآوردهای جدید نشان می دهد که بیش از 1.3 میلیارد نفر ممکن است تا سال 2050 با دیابت زندگی کنند
تخمین های جدیدی که در مجله لنست منتشر شده است نشان می دهد که بیش از 1.31 میلیارد نفر در سراسر جهان ممکن است تا سال 2050 با دیابت زندگی کنند.
به گزارش دیاپرس، داده ها تایید می کنند دیابت به عنوان یکی از علل اصلی مرگ و میر و ناتوانی در سراسر جهان است که افراد را بدون توجه به کشور، گروه سنی تحت یا جنسیت تحت تاثیر قرار می دهد. انتظار می رود این افزایش در شیوع دیابت ناشی از افزایش در شیوع دیابت نوع 2 باشد که ای نیز به نوبه خود ناشی از افزایش شیوع چاقی و تغییرات جمعیتی خواهد بود.
پروفسور دیانا ماگلیانو و ادوارد بویکو، روسای مشترک اطلس دیابت IDF، در مقاله The Lancet مشارکت داشتند و در مورد تخمین های مطالعه GBD چنین بیان کردند: برآوردهای مطالعه بار جهانی بیماری تایید می کند که دیابت با بیش از نیم میلیارد نفر در سال 2021 شیوع بالایی دارد بطوری که هیچ کشوری از این بیماری همه گیر در امان نبوده است.
تخمین مطالعه GBD از تعداد افراد مبتلا به دیابت برای سال 2021 حدود 529 میلیون نفر بود، این تخمین که با روش دقیقی براورد شده بود با برآورد جهانی آن مبنی بر ابتلای 537 میلیونی به دیابت که در ویرایش دهم اطلس دیابت IDF در دسامبر 2021 منتشر شده است، پشتیبانی می شود.
حال مطالعه GBD پیش بینی می کند این شیوع تا سال 2050 به 1.31 میلیارد افزایش یابد که نشان دهنده افزایش بیش از دو برابری موارد دیابت در سراسر جهان است. همچنین در ویرایش 10 اطلس دیابت IDF ، افزایش قابل توجهی در تعداد موارد دیابت به 783 میلیون در میان بزرگسالان 20 تا 79 ساله را تا سال 2045 پیش بینی کرده است.
بنابراین برآورد وضعیت جهانی نگران کننده بوده و محرکی برای یافتن راه های جدید برای پیشگیری از دیابت و بهبود مراقبت از دیابت در دولت ها می باشد. این امر به ویژه برای مناطقی از جهان که بیشترین تأثیر دیابت در آنها خواهد بود بسیار مهم است./